4 vjet shterpë, më në fund një zemër që rreh! Mjeku zbulon mrekullinë mjekësore

Mjeku i njohur gjinekolog Evin Dani ka ndarë me ndjekësit e tij në rrjetet sociale një sukses të arritur në klinikën e tij bashkë me një koleg, që kanë trajtuar një cift që vështirë se bëheshin me fëmije pas 4 vjet infertilitet.

Ja postimi prekës:

Kur punohet në skuadër, edhe rezultatet janë më të shpejta për tu arritur. Rasti: 4 vjet infertiliteti. Mashkulli i trajtuar nga Dr. Evin Dani. Femra e trajtuar nga Dr. Bledar Benja. Rezultati pas 5 muajsh ndjekje dhe besim nga ana e çiftit në klinikën tonë është ky: një zemër që rreh.