“I fali Zoti dhe i shkatërroi botoksi”

Secili në momentin që lind ka një fizik të përcaktuar nga tiparet e prindërve dhe të afërmve. Tipare që ndryshojnë me kalimin e kohës, duke marrë një formë të qëndrueshme pas moshës së adoleshencës dhe pikërisht ky është problemi më i madh që kanë VIP-at.

Shkurt mund të thuhet “I fali Zoti dhe i shkatërroi botoksi”, pasi shndërrimi i këtyre VIP-ave botërorë është vërtet i frikshëm.

Rrudhat janë diçka njerëzore, por me sa duket në botën e spektaklit kjo gjë nuk është e pranueshme.

Botoksi nuk ka kursyer as burrat, galeria e mëposhtme na njeh me 40 VIP-at e tjetërsuar

Donatella Versace

Mickey Rourke

Carla Bruni

Kim Basinger